Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 21.06.2018

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Kun gyldigt for Professional Navigator hovedenheden med kort gemt i DVD.
Dækning

BMW Serie X5 (E70)

For at opdatere din GPS-enhed: BMW Serie X5 (E70) med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din BMW Serie X5 (E70) enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Ved hjælp af din foretrukne optagelse software, optage ISO billedet i en DVD + R-disk.
  3. Indsæt dvd'en optaget i din Professional Navigator. Den nye disk vil blive opdaget. iDrive foreslår for at slukke computeren og venter 5 minutter. Du kan gøre det og vente i 5 minutter, eller du kan genstarte din iDrive system, ved at trykke på lydstyrkeknappen, udsende CD og Eject DVD alle af dem på samme tid. Derefter vil nye disk læses. Og systemet er klar med den nye disk.
  4. Aktiveret gå Speedcams til Navigation => oplysninger => på lokale => bil => Speedcams og sæt max destinationer til 200 km. Nu kan du bruge panorama skærm for at se hastighed kameraikonet bruger iDrive controller til at styre Zoom. Ellers vil du finde det på din rejse.
 

KUNDEKOMMENTARER

Francisco Almeida - 2018-06-21

Netop fornyet det!!!

Michael Miranda - 2018-06-20

Jeg er ved at placere min tredje ordre med din service

Alexandra Vicente - 2018-06-18

Enestående! Jeg førte det så meget. Tak