Når købt, vil du have mulighed for at opgradere dit seneste køb og konvertere det til et årligt abonnement, i de første syv dage efter dit køb. Når du køber for første gang, får du et login og adgangskode, for at få adgang til dine kunder privat område. Du vil der kunne hente dine opdateringer, og forny dit køb. Hvis du har fået nogen Kampagnekode, vil du kunne bruge det i din kunde private område

Vælg producent og model af din GPS-enhed

og hente den nyeste opdatering tilgængelig. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske  


Vælg dit sprog
  Dansk   Vælg dit sprog

For at opdatere din GPS-enhed: BMW Serie X5 (E70) med den nyeste hastighed kameraet database, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for at du har den tilsvarende hastighed kameraet fil til din BMW Serie X5 (E70) enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis der stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på venstre side af denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Krav
    Den fil, du har modtaget er en ISO-fil. Det har at være optaget i en DVD + R-disk. Så du bliver nødt til at bruge en DVD-optager. Du skal bruge DVD + R-diske. Hvis du har købt alle Europas indstilling, skal du 3 DVD + R-diske.
  3. Ved hjælp af din foretrukne optagelse software, optage ISO billedet i en DVD + R-disk.
  4. Indsæt dvd'en optaget i din Professional Navigator. Den nye disk vil blive opdaget. iDrive foreslår for at slukke computeren og venter 5 minutter. Du kan gøre det og vente i 5 minutter, eller du kan genstarte din iDrive system, ved at trykke på lydstyrkeknappen, udsende CD og Eject DVD alle af dem på samme tid. Derefter vil nye disk læses. Og systemet er klar med den nye disk.
  5. Aktiveret gå Speedcams til Navigation => oplysninger => på lokale => bil => Speedcams og sæt max destinationer til 200 km. Nu kan du bruge panorama skærm for at se hastighed kameraikonet bruger iDrive controller til at styre Zoom. Ellers vil du finde det på din rejse.
Få seneste hastighed kamera database opdatering
Installation guide til hvordan du opdatere din enhed
Behøver støtte? Bede om eventuelle relaterede spørgsmål. Tjeneste, 100% juridiske
Tag et kig på vores nyeste hastighed kamera databaseindgange