Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 24.07.2019

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Clarion VN678HD

For at opdatere din GPS-enhed: Clarion VN678HD med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Clarion VN678HD enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kopier de udpakkede filer til en USB memory stick i en mappe kaldet Clarion. Sæt USB memory stick i din Clarion VN678HD navigationssystem. Vælg "Indstilling / Import Data / Import sikkerhed kameraer.". Klik derefter på OK for at kopiere filerne.
 

KUNDEKOMMENTARER

Bruno Lima - 2019-07-24

Hilsner, jeg ville bare personligt tak for de overvejelser, du har taget i min ordre

Ana Sofia Coelho - 2019-07-22

Fantastiske Kontrolpanel til at administrere mine databaser og abonnementer

Afonso Antunes - 2019-07-21

Min bil GPS var fast på 50%, men jeg gjorde login til Kontrolpanel og jeg tilpasset min egen database, som løst oplag. Tak for støtten.