Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 05.07.2022

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience

For at opdatere din GPS-enhed: Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Mercedes MBUX ( Command 6.0 ) MB User Experience enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2.  
  3. Kopier alle de filer, du udpakkede før, i en USB-stick. Husk at formatere USB-hukommelsen ved hjælp af FAT32. Hvis din USB-stick er større end 32 gigabyte, vil Windows måske ikke give dig mulighed for at formatere det i FAT32. Hvis det er tilfældet, kan du bruge et tredjepartsprogram som Guiformat
  4. Tilslut USB-nøglen til din (* * *) GPS-enhed. Tænd for tændingen. Vælg navigationsmenu.
  5. Vælg symbol indstillinger. Vælg nu avanceret indstilling.
  6. Vælg Kortindstillinger. Vælg POI-symboler. Vælg personlige Poier.
  7. Vælg endelig hver kategori for at aktivere visuel og hørbar. Hvert POI vil blive vist på kortet, og du vil blive advaret, når du nærmer dig fotofælde.


 

KUNDEKOMMENTARER

Emanuel Magalhaes - 2022-07-05

Forbløffende opdatering. Automatisk levering

Carla Mendes - 2022-07-04

Meget opdaterede oplysninger.

Ruben Machado - 2022-07-04

Tak. God service.