Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 05.07.2022

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot )

For at opdatere din GPS-enhed: Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tager SD-kortet fra din GPS-enhed Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ) og indsætte det i din computer, i en SD-kortlæser.
  3. Køre POILoader software i din computer. I det første skærmbillede af POI Loader Vælg lagre data i din computer i stedet enhed. Vælg nu den mappe hvor du udpakkede indholdet af zip-filen downloades. Vælg et navn for fil vil blive bygget, f.eks: POI. Vælg destinationsmappen for, for eksempel i dit skrivebord. Vælg Express Mode, og vent på ansøgningen færdig med at kopiere en ny binær fil til enheden Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ).
  4. Når først færdig, kopiere den resulterende fil med navnet POI, som vil være i dit skrivebord til SD-kortet i en eksisterende mappe med navnet POI. Normalt skal det være placeret i mappen Garmin.
  5. Sidste trin. Fjern SD-kortet fra din computer med sikkerhed, og sæt det i din GPS enhed Mercedes COMAND Online ( Garmin Map Pilot ). Ny fil vil blive brugt til at vise din hastighedskameraer i kortet.


 

KUNDEKOMMENTARER

Simao Vieira - 2022-07-05

De opdateret hastighedskameraer i mit område, mens andre sælger forældede data. Great for denne service.

Alexandra Goncalves - 2022-07-04

Fantastiske Kontrolpanel til at administrere mine databaser og abonnementer

Ricardo Batista - 2022-07-04

Min bil GPS var fast på 50%, men jeg gjorde login til Kontrolpanel og jeg tilpasset min egen database, som løst oplag. Tak for støtten.