Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 15.04.2024

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Mio Moov M400

For at opdatere din GPS-enhed: Mio Moov M400 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Mio Moov M400 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tænd din Mio Moov M400 enhed. Tilslut din Mio Moov M400 enheden ved hjælp af en USB-kablet til din PC.
  3. Start softwaren MioMore og vælg Brugerdefineret POIs.
  4. Klik på Gennemse og vælg en *. csv fil fra hvor du har pakket zip-filen før. Sæt et navn til den nye IP-kategori svarer til filnavnet. Aktiver Visual alarm og vælg afstand. Klik på Gennemse igen og tilføje et ikon-fil til den nye IP-kategori.
  5. Du kan også aktivere en audio alarm. Vælg et wav-fil, du ønsker, og tilføje den. Til sidst klik på "Tilføj til enhed" for at overføre den hastighed kameraet kategori til Mio Moov M400 enhed. Gentag disse skridt for hver csv fil.
  6. Hvis du ønsker, kan du hente en alarm lyd fra dette link.


 

KUNDEKOMMENTARER

Sara Araujo - 2024-04-14

Billig service.

Ruben Pinto - 2024-04-12

Min bil GPS var fast på 50%, men jeg gjorde login til Kontrolpanel og jeg tilpasset min egen database, som løst oplag. Tak for støtten.

Tiago Fidalgo Matos - 2024-04-12

Kun service med mobile data opdateret. Tak!!!