Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 30.06.2022

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Navman F30

For at opdatere din GPS-enhed: Navman F30 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Navman F30 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tænd enheden Navman F30 og derefter slutte det med en USB-kablet til din PC. Køre NavDesk. (Du kan downloade fra linket nedenfor). Klik på "filen >> åbne tekst-fil". Vælg en CSV-fil og klik på "File >> gemme på enheden". Angiv et navn til kategorien. Aktiver visuelle alarm. lyd alarm, og justere afstand at blive advaret når speed kamera nærmer. Tryk på OK for at bekræfte dine valg og endelig klik derefter kopiere POI-knappen til overførsel af oplysninger til enheden Navman F30 .


 

KUNDEKOMMENTARER

Susana Coelho - 2022-06-30

Jeg er ved at placere min tredje ordre med din service

Ruben Nascimento - 2022-06-29

Min bil GPS var fast på 50%, men jeg gjorde login til Kontrolpanel og jeg tilpasset min egen database, som løst oplag. Tak for støtten.

Dillon Nogueira - 2022-06-27

Jeg har tænkt mig at bruge det en masse.