Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 27.05.2024

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Navman S90i

For at opdatere din GPS-enhed: Navman S90i med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Navman S90i enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.

  2. Tænd din Navman S90i enheden, og tilslut den ved hjælp af en USB-kablet til din PC. Kør Navman Navdesk og vælg Custom Pois . Klik på Gennemse, og vælg en af CSV-filer. Giv et navn til den nye kategori. Aktiver Visual Alert og justere afstanden til blive advaret, når hastigheden kamera nærmer sig. Du kan gennemse også at vælge et ikon for den kategori. Til sidst klik Add device at overføre den kategori oplysninger til din Navman S90i enheden. Gentag denne procedure for hver CSV-fil. 

KUNDEKOMMENTARER

Henry Pinto - 2024-05-26

Fantastisk service. Thanksssss!!!

Anjo-Thomas Conceicao - 2024-05-25

Kun service med mobile data opdateret. Tak!!!

Sofia Nogueira - 2024-05-24

Tak for støtten. Stor service.