Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 25.09.2021

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


For denne enhed, dækker speed kamera database: Andorra, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Finland, Frankrig, Italien, Polen, Norge, Slovenien, Sverige, Spanien, Nederlandene, Det Forenede Kongerige.

Peugeot 307 WIP COM 3D

For at opdatere din GPS-enhed: Peugeot 307 WIP COM 3D med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Peugeot 307 WIP COM 3D enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kopier alle filer og mapper du har pakket før i en USB blank stick. Sæt din USB stick i din Peugeot 307 WIP COM 3D enheden og løber ind i navigation mode ved at trykke på NAV-tasten. Endelig skal du gå til Navigation menu / indstillinger / Speedcams og aktivere alle indstillinger: "Vis hastighedskameraer på kort", "Synlig alarm" og "Acoustic alarm".
 

KUNDEKOMMENTARER

Daniela Teixeira - 2021-09-23

Min bil GPS var fast på 50%, men jeg gjorde login til Kontrolpanel og jeg tilpasset min egen database, som løst oplag. Tak for støtten.

Gonçalo Cruz - 2021-09-23

Tak for støtten. Stor service.

Flávia Pires - 2021-09-21

De opdateret hastighedskameraer i mit område, mens andre sælger forældede data. Great for denne service.