Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 22.10.2021

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Peugeot 607 WIP COM (RT4/RT5)

For at opdatere din GPS-enhed: Peugeot 607 WIP COM (RT4/RT5) med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Peugeot 607 WIP COM (RT4/RT5) enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kopier alle de filer, du udpakkede før, i USB-stick eller en CD-RW afhængigt af dine enheds krav. Husk at formatere USB-hukommelsen ved hjælp af FAT.
  3. Sæt din USB memory stick i USB-porten på din GPS-enhed.
  4. Installationen vil starte automatisk. Når færdig gøre det muligt for alle muligheder i menupunktet "risikoområder" i din GPS-enhed.
 

KUNDEKOMMENTARER

Rita Freitas - 2021-10-22

Billig service.

Juliana Ferreira - 2021-10-21

Enestående! Jeg førte det så meget. Tak

Henry Alves - 2021-10-20

Den eneste tjeneste for min bil GPS enhed.