Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 13.07.2020

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Peugeot SMEG ( Touch Screen )

For at opdatere din GPS-enhed: Peugeot SMEG ( Touch Screen ) med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Peugeot SMEG ( Touch Screen ) enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kopier alle de filer, du udpakkede før, i USB-stick eller en CD-RW afhængigt af dine enheds krav. Husk at formatere USB-hukommelsen ved hjælp af FAT32.
  3. Sæt din USB memory stick i USB-porten på din GPS-enhed.
  4. Installationen vil starte automatisk. Når færdig gøre det muligt for alle muligheder i menupunktet "risikoområder" i din GPS-enhed.
 

KUNDEKOMMENTARER

Vera Pereira - 2020-07-13

Kun service med mobile data opdateret. Tak!!!

Madalena Rosa - 2020-07-12

Hurtig service, hurtig support. Anbefale den.

Jessica Cunha - 2020-07-12

I orden nobel, anbefale jeg det.