Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 01.06.2023

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Magellan Roadmate 700

For at opdatere din GPS-enhed: Magellan Roadmate 700 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Magellan Roadmate 700 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tænd din Magellan Roadmate 700 enheden og derefter slutte det med USB-kabel til din PC.
  3. Kør software "Magellan RoadMate Tools", og klik POIs knap.
  4. Klik på Icon for at skabe en ny POI fil. Så "Magellan POI File Editor" starter automatisk. Gå venligst til File | Open, og vælg dataformat ASCII-filer (*. ASC, *. CSV, *. TXT). Åbn den mappe, der indeholder de udpakkede filer og vælg Speedcams.csv og bekræft dit valg med Open. I næste vindue vælger du "Semikolon" som afgrænser og klik på Næste.
  5. Etablering af en relation med filen indhold. Giv et navn til hver kolonne. Første kolonne er Længdegrad, den anden er Latitude, og den sidste er navnet. Klik derefter på Udfør.
  6. Vælg Default category og klik Rediger. Juster Distance1 til 500 meter og Distance2 til 250. Set et navn og beskrivelse til at identificere denne gruppe som hastighed kamera. Klik på Activate Alert.
  7. Gå til Filer | Gem som ... og gemme denne kategori i din harddisk med filnavnet Speedcams.MGLN. Luk "Magellan POI File Editor" og gå tilbage til "Magellan RoadMate POI Manager". Når færdig, fortsætte med at eksportere filen med navnet Speedcams.MGLN til din Magellan Roadmate 700 enheden
  8. Afbryd din Magellan Roadmate 700 enhed fra din pc. Gå til systemindstillinger, skal du åbne følgende menu Navigation Options / Configuration / Custom POI´s / ... og vælg den POI-fil Speedcams.


 

KUNDEKOMMENTARER

Flávia Azevedo - 2023-05-31

Jeg har tænkt mig at bruge det en masse.

Liliana Azevedo - 2023-05-30

Kun service med mobile data opdateret. Tak!!!

Henry Conceicao - 2023-05-30

Stor opdatering til min bil enhed