Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 25.03.2023

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Navman SmartST™ 2005

For at opdatere din GPS-enhed: Navman SmartST™ 2005 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Navman SmartST™ 2005 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tænd din Navman SmartST™ 2005 enheden og derefter slutte det med en USB-kablet til din PC. Kør SmartST Desktop. Klik på "Kort>> POIs_". Én gang i POI_ Editor_, klik på "Åbn>> File" menupunkt. Vælg en CSV-fil. Sæt et navn for kategorien. Aktivér visuel alarm. audio alarm, og juster afstanden advaret, når hastigheden kamera nærmer sig. Tryk OK for at bekræfte dine valg og derefter endelig klikke på Kopier POI knappen for at overføre oplysninger til din Navman SmartST™ 2005 enheden.
 

KUNDEKOMMENTARER

Luisa Pinheiro - 2023-03-24

Den eneste tjeneste for min bil GPS enhed.

Paulo Batatel Amaral - 2023-03-22

Alt ok!. Jeg brugte kunde Kontrolpanel for at hente min sidste opdatering.

Laura Mota - 2023-03-22

Billig service.