Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 05.07.2022

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


GTop Speed Camera Advisor SC-200

For at opdatere din GPS-enhed: GTop Speed Camera Advisor SC-200 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din GTop Speed Camera Advisor SC-200 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Med USB-drivere for dit GTop Speed Camera Advisor SC-200 enheden allerede er installeret på din PC, tilslut GTop Speed Camera Advisor SC-200 enheden til pc´en via USB-kabel. Kør Advisor ansøgning og klik på Scan for at gå til den COM-port, hvor din GTop Speed Camera Advisor SC-200 er tilsluttet.
  3. Klik nu på ´Database Upgrade´ fanen. Så gennemse og vælg den fil tidligere udvindes. Afslut procedure for at opdatere din GTop Speed Camera Advisor SC-200 enhed.
 

KUNDEKOMMENTARER

Gonçalo Azevedo - 2022-07-05

Hej. Hurtig og nem. Jeg vil gentage igen, når mit abonnement udløber.

Jorge Cardoso - 2022-07-02

De opdateret hastighedskameraer i mit område, mens andre sælger forældede data. Great for denne service.

Lara Carvalho - 2022-07-02

Alt ok!. Jeg brugte kunde Kontrolpanel for at hente min sidste opdatering.