Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 15.06.2019

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


ViaMichelin Navigation X-930

For at opdatere din GPS-enhed: ViaMichelin Navigation X-930 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din ViaMichelin Navigation X-930 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Start Content Manager. Klik på den kategori der betegnes som "My ViaMichelin". Klik derefter på "Opret mappe". Klik på "Min POI"-kategori og navn på mappen "speed kamera". Klik på [...] for at vælge den *. asc fil. Vælg også Icon. Klik på "OK". Gentag de sidste trin for hver hastighed kamera fil. Start synkroniseringen at overføre hastighedskameraer til din ViaMichelin Navigation X-930 enheden. Når du har importeret filer på din ViaMichelin Navigation X-930 enhed, kan du konfigurere skærmen og POI_ indberetningen.


 

KUNDEKOMMENTARER

Dylan Carneiro - 2019-06-15

Kun service med mobile data opdateret. Tak!!!

Michael Carneiro - 2019-06-14

Den eneste tjeneste for min bil GPS enhed.

Pedro Ferreira - 2019-06-12

Hej. Hurtig og nem. Jeg vil gentage igen, når mit abonnement udløber.