Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 27.05.2024

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


ViaMichelin Navigation ab 2.5.x

For at opdatere din GPS-enhed: ViaMichelin Navigation ab 2.5.x med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din ViaMichelin Navigation ab 2.5.x enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Start Content Manager. Klik på den kategori der betegnes som "My ViaMichelin". Klik derefter på "Opret mappe". Klik på "Min POI"-kategori og navn på mappen "speed kamera". Klik på [...] for at vælge den *. asc fil. Vælg også Icon. Klik på "OK". Gentag de sidste trin for hver hastighed kamera fil. Start synkroniseringen at overføre hastighedskameraer til din ViaMichelin Navigation ab 2.5.x enheden. Når du har importeret filer på din ViaMichelin Navigation ab 2.5.x enhed, kan du konfigurere skærmen og POI_ indberetningen.


 

KUNDEKOMMENTARER

Francisco Brito - 2024-05-27

Tak for støtten. Stor service.

Andreia Branco - 2024-05-26

God service, jeg er tilfreds med det.

Bruna Valente - 2024-05-26

De opdateret hastighedskameraer i mit område, mens andre sælger forældede data. Great for denne service.