Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 08.12.2023

Vælg producent og model af din GPS-enhed

og hente den nyeste opdatering tilgængelig. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske

Kontakt Support Form

Denne formular er kun beregnet til kunder.

Kære kunde, vi er ikke nogen officiel service af noget mærke. Derfor er installationsvejledningen på dette websted en del af producentens oprindelige installationsvejledning.

Vi opdaterer ikke denne installationsvejledning, hvis en enhed har modtaget en ny firmwareopdatering. Så det er dit ansvar at kigge efter nye ændringer i installationsproceduren.

Der er flere emner, vi dækker. Enhver forespørgsel, der ikke er relateret til foreslåede emner, vil ikke blive besvaret.

Hvis din forespørgsel er relateret til installationsfejl, skal du inkludere to links til skærmbilleder. Første skærmbillede skal indeholde infoversionen af din GPS-enhed. Normalt finder du det i enhedens menuindstillinger. Andet skærmbillede skal være selve fejlen, du så under installationen.

Af sikkerhedsmæssige årsager er vi ikke vært for billeder på vores server, så upload dine billeder til en gratis billedserver som https://imgur.com/upload og tilføj billederne links til teksten i din forespørgsel.
Uden de billeder kan vi ikke svare dig.