Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 19.10.2019

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


ESX VNC720 FI-DUCATO

For at opdatere din GPS-enhed: ESX VNC720 FI-DUCATO med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din ESX VNC720 FI-DUCATO enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. For at fuldføre din installation skal du vælge din installationsmetode afhængig af mulighederne i enheden (*). Hvis enheden understøtter USB-tilslutning, skal du slutte den til din PC. Når enheden er registreret af din PC, kigge efter i det nye opbevaring drev, den mappe, der indeholder de oplysninger, vi ønsker at opdatere. Normalt er det indeholdt i ".../CONTENT/speed cameram". Hvis enheden bruger SD hukommelse card, uddrag den, og sætter det ind i din PC kan få adgang til mapperne. Se efter mappen ".../CONTENT/speed kamera". Fjern alle tidligere fil indeholdt i mappen ".../CONTENT/speed kamera". (txt-fil, spud fil, spb fil) Kopier de udpakkede filer i at omslag (normalt bør det være en txt-fil). Genstart derefter din GPS-enhed. Den nye spud og spb filer vil blive oprettet af enheden. Installationen er fuldført.


 

KUNDEKOMMENTARER

Jorge Moura - 2019-10-19

De opdateret hastighedskameraer i mit område, mens andre sælger forældede data. Great for denne service.

Isabel Pinto - 2019-10-17

Hurtig service, hurtig support. Anbefale den.

Inês Antunes - 2019-10-17

Hej. Hurtig og nem. Jeg vil gentage igen, når mit abonnement udløber.