Når købt, vil du have mulighed for at opgradere dit seneste køb og konvertere det til et årligt abonnement, i de første syv dage efter dit køb. Når du køber for første gang, får du et login og adgangskode, for at få adgang til dine kunder privat område. Du vil der kunne hente dine opdateringer, og forny dit køb. Hvis du har fået nogen Kampagnekode, vil du kunne bruge det i din kunde private område

Vælg producent og model af din GPS-enhed

og hente den nyeste opdatering tilgængelig. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske  


Vælg dit sprog
  Dansk   Vælg dit sprog

For at opdatere din GPS-enhed: ALK CoPilot Live 5 med den nyeste hastighed kameraet database, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for at du har den tilsvarende hastighed kameraet fil til din ALK CoPilot Live 5 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis der stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på venstre side af denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kør CoPilot ansøgning og klik i Menu -> "Administrer egne destinationer".
  3. For at undgå at holde i hukommelsen dobbelt oplysninger, du skal fjerne alle poster undtagen den sidste. På denne måde kategori vil ikke blive fjernet. Gentag proceduren slette og spændende for hver post, indtil kun én tilbage.
  4. Nu skal du gå til Menu -> "Import egne destinationer".
  5. Vælg nu komma som separator og klik på "Fortsæt". Hvilke oplysninger felter som Lontigude, Latitude, og navn. Klik på "Finish" og du er færdig.
  6. Med alle de oplysninger, tilføjede, klik på "File / Data Download". Sæt filer direkte på din mobiltelefon, hvis den er sluttet til din PC, eller også kan du kopiere oplysningerne i hukommelseskortet.
  7. Vælg den region, som dækkes med hastighed kamera oplysninger og derefter klikke på "Finish". Klik på "Download", derefter "Udfør" to gange. Endelig skal du aktivere kategorien "Rejser & Transport og Radar Traps" og det er alt.
Få seneste hastighed kamera database opdatering
Installation guide til hvordan du opdatere din enhed
Behøver støtte? Bede om eventuelle relaterede spørgsmål. Tjeneste, 100% juridiske
Tag et kig på vores nyeste hastighed kamera databaseindgange