Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 13.07.2024

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


ALK CoPilot Live 5

For at opdatere din GPS-enhed: ALK CoPilot Live 5 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din ALK CoPilot Live 5 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Kør CoPilot ansøgning og klik i Menu -> "Administrer egne destinationer".
  3. For at undgå at holde i hukommelsen dobbelt oplysninger, du skal fjerne alle poster undtagen den sidste. På denne måde kategori vil ikke blive fjernet. Gentag proceduren slette og spændende for hver post, indtil kun én tilbage.
  4. Nu skal du gå til Menu -> "Import egne destinationer".
  5. Vælg nu komma som separator og klik på "Fortsæt". Hvilke oplysninger felter som Lontigude, Latitude, og navn. Klik på "Finish" og du er færdig.
  6. Med alle de oplysninger, tilføjede, klik på "File / Data Download". Sæt filer direkte på din mobiltelefon, hvis den er sluttet til din PC, eller også kan du kopiere oplysningerne i hukommelseskortet.
  7. Vælg den region, som dækkes med hastighed kamera oplysninger og derefter klikke på "Finish". Klik på "Download", derefter "Udfør" to gange. Endelig skal du aktivere kategorien "Rejser & Transport og Radar Traps" og det er alt.


 

KUNDEKOMMENTARER

Tiago Fidalgo Bento - 2024-07-13

God service, jeg er tilfreds med det.

Teresa Jorge - 2024-07-12

Forbløffende opdatering. Automatisk levering

Matilde Azevedo - 2024-07-11

Nem installation. Tak.