Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 05.07.2022

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008

For at opdatere din GPS-enhed: Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Med USB-drivere for dit Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 enheden allerede er installeret på din PC, tilslut Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 enheden til pc´en via USB-kabel. Kør Advisor ansøgning og klik på Scan for at gå til den COM-port, hvor din Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 er tilsluttet.
  3. Klik nu på ´Database Upgrade´ fanen. Så gennemse og vælg den fil tidligere udvindes. Afslut procedure for at opdatere din Zaapa GPS Mini ZA-AVRD2008 enhed.
 

KUNDEKOMMENTARER

Manel Baptista - 2022-07-05

Forbløffende opdatering. Automatisk levering

Vera Carneiro - 2022-07-04

Fantastiske Kontrolpanel til at administrere mine databaser og abonnementer

Mariana Bento - 2022-07-02

Jeg har tænkt mig at bruge det en masse.