Alle opdateringer til faste og mobile fartovervågningskameraer, hver dag, for alle GPS-enheder.

Sidst opdateret: 14.08.2020

Opdatere min enhed lige nu

Download den nyeste opdatering til rådighed. Den mest komplette database over hastighed kamera til rådighed på internettet. Du vil modtage inmediately et download link, der indeholder de nødvendige filer til at opdatere enheden. Du behøver ikke at gøre andet format konverteringer. 100% Juridiske


Sony NVX-P1

For at opdatere din GPS-enhed: Sony NVX-P1 med den nyeste opdatering, skal du følge næste instruktioner.

Først og fremmest skal du sørge for du fik opdateringsfilen til din Sony NVX-P1 enheden, hentes fra SpeedcamUpdates.com.

Hvis stadig ikke har fået det, kan du få det nu udfylde den formular, du ser på denne side.

  1. Uddrag af filer fra SpeedcamUpdates zip-pakken. Hvis den fil, du har downloadet ikke er en ZIP-fil betyder at filen er allerede dekomprimeret, og du kan fortsætte med næste trin i denne installationsvejledning.
  2. Tænd din Sony NVX-P1 enheden og derefter slutte det med en USB-kablet til din PC. Kør SmartST Desktop. Klik på "Kort>> POIs_". Én gang i POI_ Editor_, klik på "Åbn>> File" menupunkt. Vælg en CSV-fil. Sæt et navn for kategorien. Aktivér visuel alarm. audio alarm, og juster afstanden advaret, når hastigheden kamera nærmer sig. Tryk OK for at bekræfte dine valg og derefter endelig klikke på Kopier POI knappen for at overføre oplysninger til din Sony NVX-P1 enheden.
 

KUNDEKOMMENTARER

Isabel Ferreira - 2020-08-11

Jeg er ved at placere min tredje ordre med din service

Thomas Dias - 2020-08-11

Forbløffende opdatering. Automatisk levering

Jessica Teixeira - 2020-08-10

Fantastiske Kontrolpanel til at administrere mine databaser og abonnementer